Zondagtickets Graspop 2020 uitverkocht

Graspop 2018
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Het gaat hard met de tickets voor Graspop 2020. De zondag van het Belgische festival is namelijk volledig uitverkocht.

Eerder werd al duidelijk dat de Combi Plus tickets zijn uitverkocht. Nu zijn dus ook dagkaarten voor de zondag niet meer te verkrijgen. Wel zijn er nog combitickets beschikbaar, evenals tickets voor de donderdag, vrijdag en zaterdag. Als je dus de zondag van het metalfestival met onder meer Aerosmith wilt meemaken, ben je aangewezen op de combitickets. Ook met die kaarten gaat het hard. Wacht dus niet te lang als je erbij wilt zijn. De afgelopen twee jaar was het festival telkens volledig uitverkocht.

Afgelopen zomer zochten wij nog uit hoe schattige eendjes de metalheads op Graspop aan het recyclen krijgen. Daarnaast vonden wij uit dat een weekend op het Belgische festival best goed is voor de lijn.

Graspop 2020

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit het metal- en rockgenre en dat voor drie dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt aan onder meer Iron MaidenFaith No More en Deep Purple.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: voor de volledige beleving betaal je € 249,- en een dagticket kost € 105,-
  • Meer informatie vind je op de officiële website.

Alvast in de stemming komen voor de editie van 2020? Luister dan naar onze speciale Spotify-playlist.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.