Sziget 2020 maakt dagindeling bekend

Sziget 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Na de bekendmaking van de eerste namen is het nu tijd voor de dagindeling van Sziget 2020. Welke acts staan precies op welke festivaldagen?

Het puzzelen kan vandaag deels beginnen, want het is eindelijk bekend wie precies op welke dag speelt. Zo wordt het ook een stuk makkelijker om te bepalen wat voor kaartje je moet kopen. Ga je voor een doordeweekse drieklapper met Major Lazer, Dua Lipa en Calvin Harris, of knal je gewoon even de hele week door? Mocht je een kaartje willen kopen, dan is het verstandig dat op tijd te doen. De organisatie liet vandaag namelijk ook weten dat de ticketprijzen over precies een week gaan stijgen. Vanaf 3 maart betaal je dus meer voor je kaartjes.

De eerste 80 acts werden door de meeste festivalgangers goed ontvangen. Vooral de komst van Dua Lipa zorgde voor veel blijdschap. Ben je nog aan het twijfelen of je een bezoek wil brengen aan het Hongaarse festival? Check hier een overzicht van de meest memorabele momenten van de vorige editie of bekijk de aftermovie. Ook heeft Festileaks uitgezocht wat je naast een bezoek aan Sziget nog meer in Boedapest kan doen.

Sziget 2020

sziget
Photo: Rock Star Photographers

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers, zoals afgelopen jaar Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5-11 augustus 2020
  • Tickets: voor zeven dagen betaal je €299,-
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Al in de stemming komen? Beluister hieronder onze Spotify-playlist voor Sziget 2020:

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen