Roskilde 2020 verkoopt combi-tickets uit

Roskilde Festival 2018
Photo: Niek Bosma / Festileaks

Wie graag nog een combi-ticket voor Roskilde 2020 wilde scoren, heeft helaas pech. Deze kaartjes zijn namelijk allemaal de deur uit.

Via de instagram van Roskilde laat de organisatie weten dat ze volledig door de voorraad combi-tickets heen zijn. Dagkaarten zijn nog wel steeds verkrijgbaar. Deze gaan echter ook vlot de deur uit, dus moet je er snel bij zijn.

Dit jaar vindt het festival voor de vijftigste keer plaats. Vorige week werd het affiche voor de jubileumeditie compleet gemaakt met onder meer Taylor SwiftThom Yorke en Faith No More. Zo mogen de Denen een optreden van onder andere Kendrick Lamar, The Strokes en HAIM verwachten.

Roskilde 2020

Roskilde Festival 2018
Photo: Niek Bosma / Festileaks

Roskilde is sinds 1971 een van de grootste Europese muziekfestivals, met dank aan zijn consequent ijzersterke line-ups. Afgelopen editie stonden onder meer The CureBob DylanTravis ScottRobyn en Christine And The Queens op het affiche. Dit jaar viert het festival haar 50ste verjaardag. Onder meer Taylor SwiftThom YorkeFaith No More en Tyler, the Creator geven een acte de présence op het verjaardagspartijtje. 

  • Locatie: Roskilde, Denemarken.
  • Datum: 27 juni t/m 4 juli 2020
  • Prijs: ticket voor alle dagen kost ongeveer € 300,-.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2023

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 24 juni - 1 juli 2023
Line-up
Kendrick Lamar
Lil Nas X
Rosalía
Tickets Kopen