Sziget 2020 betaalt tickets terug mocht het niet doorgaan

Sziget 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Mocht Sziget 2020 volgens instructies geen doorgang vinden vanwege het coronavirus, dan krijgen ticketkopers hun geld terug. Dit laat het festival weten op Twitter.

De organisatoren zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het festival. Wel geven ze aan dat ze de officiële berichtgeving in de gaten houden. Mocht het evenement vanwege het coronavirus niet plaats kunnen vinden, dan krijgen ticketkopers hun geld terug.

Het Hongaarse festival vindt over vijf maanden plaats. Alle concerten en festivals in Nederland zijn tot 6 april afgelast. Wat er na deze datum gaat gebeuren, is nog afwachten. Festileaks houdt op een liveblog het laatste nieuws rondom het coronavirus en de impact op festivals bij.

Sziget 2020

sziget
Photo: Rock Star Photographers

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers, zoals afgelopen jaar Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5-11 augustus 2020
  • Tickets: voor zeven dagen betaal je €299,-
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Al in de stemming komen? Beluister hieronder onze Spotify-playlist voor Sziget 2020:


Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen