The Killers onthult donderdag gloednieuwe single ‘Caution’

689
The Killers

Nieuwe muziek van The Killers op komst. Donderdag 12 maart brengt de band de kersverse single ‘Caution’ uit. Een mooi voorproefje van het te verschijnen album Imploding The Mirage, waarmee de heren op uitgebreide tournee gaan.

Via de socialmedia-kanalen brengt The Killers de wereld op de hoogte van de op handen zijnde single ‘Caution’. Voor fans van de Amerikaanse rockers natuurlijk groot nieuws, want het betreft de eerste single van het nog te verschijnen album Imploding The Mirage. Een eerste indruk van de nieuwe plaat dus!

Ter promotie van Imploding The Mirage gaat de heren op een uitgebreide tournee. De band is bevestigd voor onder meer Mad CoolHurricane FestivalBilbao BBK Live en Southside Festival. Daarnaast vergezellen de heren Paul McCartney op het Belgische TW Classic 2020. In Nederland staan ze op 6 juli in de Ziggo Dome.

#Caution

Geplaatst door The Killers op Dinsdag 10 maart 2020

The Killers

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 gooit de uit Las Vegas afkomstige band The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we dik vijftien jaar verder en staat de teller nu op vijf albums.

Het zesde album, Imploding The Mirage, verschijnt later dit jaar. De heren gaan op uitgebreide tournee ter promotie van de plaat. Onder meer de Ziggo Dome en TW Classic worden deze zomer aangedaan.

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.