Faith No More verplaatst shows, ruimte voor Rock Werchter 2021

Faith No More
Photo: Dustin Rabin

Faith No More heeft de nieuwe data voor de afgelaste shows bekendgemaakt. De meeste shows worden in 2021 op bijna dezelfde data gehouden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor festivals als Rock Werchter 2021 en Graspop 2021.

Faith No More, System of a Down en Korn hadden in 2020 twee speciale shows gepland in Los Angeles’ Banc of California Stadium. Door het coronavirus zijn deze afgelast en verplaatst naar 2021. De shows, die gehouden zouden worden op 22 en 23 mei 2020, zijn verplaatst naar 21 en 22 mei 2021. Niet alleen deze speciale shows met System of a Down en Korn zijn verplaatst naar vrijwel identieke data: de gehele Europese tour van het vijftal is praktisch een heel jaar opgeschoven.

Dit biedt veel kansen voor onder andere Rock Werchter en Graspop 2021. De band zou op deze festivals spelen in 2020 met zelfs een headlinerspot op Graspop. Komt er volgend jaar een inhaalslag?

Europe and the UK… Apologies to all who have bought tickets and have been kept waiting, but there is so much…

Geplaatst door Faith No More op Dinsdag 26 mei 2020

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Pearl Jam, Twenty One Pilots en Gorillaz sierden toen de poster. Op Rock Werchter 2022 staat een deel van de line-up van 2021, zoals Pearl Jam en Twenty One Pilots. Daarnaast vinden we enkele nieuwe namen op het affiche, waaronder Metallica en Red Hot Chili Peppers.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 30 juni-3 juli 2022
  • Tickets: €243 euro voor een weekend, €110 euro voor een dag
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen