Zelfbevestiging: Tribulation naar Graspop 2021

542

De eerste zelfbevestiging voor Graspop 2021 is een feit. De Zweedse heavymetalband Tribulation bevestigt zijn komst naar het Belgische festival komende zomer.

In een bericht op Facebook kondigt de band hun Europese tournee voor 2021 aan. Het gaat hier om bijna allemaal zaalshows. Ook is onderaan het bericht te lezen dat de groep een aantal festivals gaat doen, waaronder Graspop 2021. Volgens de zelfbevestiging speelt de band op zaterdag 19 juni. Vorig jaar stond Tribulation ook al op het Graspop affiche.

Tribulation is de tweede act die bevestigt volgend jaar terug te keren naar Graspop 2021. Naast de zelfbevestiging werd headliner Aerosmith al bevestigd voor het festival. Zij halen hun show van afgelopen jaar in. De organisatie lijkt druk bezig om veel artiesten van de poster van 2020 mee te nemen naar volgend jaar. Helaas is wel al bekendgemaakt dat Iron Maiden niet meer terugkeert.

Graspop 2021

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. Het Belgische festival vindt nu in 2021 voor de 25e keer plaats. Onder andere Iron MaidenAerosmithJudas Priest en Faith No More prijkten in 2020 bovenaan de poster. De organisatie probeert zo veel mogelijk acts mee te nemen naar 2021. Zo keren onder meer Aerosmith, Faith No More en Judas Priest terug op het affiche van Graspop 2021.

Graspop weet elk jaar weer haar affiche te vullen met de grootste en meest relevante hardrock-/metalbands. Denk jij te weten wie er komende editie nog meer op de Belgische planken staan? Speculeer dan mee op ons forum!

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 17-20 juni 2021
  • Tickets: Tickets voor 2020 zijn ook in 2021 geldig; Ticketverkoop start op 26 oktober
  • Voor meer informatie check je de website van Graspop
Thijs Linskens
Ik zou me eigenlijk volledig op m'n studie moeten richten. In plaats daarvan schrijf ik hier af en toe iets en ga ik zoveel mogelijk festivals/concerten af. Ik ben klein dus je vindt mij meestal op het balkon. Favoriete bands zijn De Staat, Green Day en Biffy f*cking Clyro.