Zelfbevestiging: Tribulation naar Graspop 2021

De eerste zelfbevestiging voor Graspop 2021 is een feit. De Zweedse heavymetalband Tribulation bevestigt zijn komst naar het Belgische festival komende zomer.

In een bericht op Facebook kondigt de band hun Europese tournee voor 2021 aan. Het gaat hier om bijna allemaal zaalshows. Ook is onderaan het bericht te lezen dat de groep een aantal festivals gaat doen, waaronder Graspop 2021. Volgens de zelfbevestiging speelt de band op zaterdag 19 juni. Vorig jaar stond Tribulation ook al op het Graspop affiche.

Tribulation is de tweede act die bevestigt volgend jaar terug te keren naar Graspop 2021. Naast de zelfbevestiging werd headliner Aerosmith al bevestigd voor het festival. Zij halen hun show van afgelopen jaar in. De organisatie lijkt druk bezig om veel artiesten van de poster van 2020 mee te nemen naar volgend jaar. Helaas is wel al bekendgemaakt dat Iron Maiden niet meer terugkeert.

Graspop 2021

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. In 2021 gaat het Belgische festival helaas opnieuw niet door. Onder meer Aerosmith, Faith No More en Judas Priest zouden dit jaar op de bühne in Dessel verschijnen. Tickets blijven geldig voor de nieuwe data: de 25ste editie van Graspop staat nu gepland voor 16 t/m 19 juni 2022.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen