Advertisement
Paaspop
Tickets
15-17 april 2022
Nederland
Schijndel, Nederland

Coronavirus: Gaat Paaspop 2021 door?

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Het festivalseizoen staat in 2021 opnieuw op de tocht. Nadat de hele festivalzomer in 2020 werd geannuleerd door het coronavirus, is er wederom onzekerheid over de doorgang van grote evenementen. Zo ook voor Paaspop 2021, dat het festival verplaatst van april naar het eerste weekend van september. Hier is alles wat we tot nu toe weten.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 16 februari 2021 om 12:00 uur.

De Grote Verhuizing is begonnen. Het festival dat normaal het festivalseizoen opent, sluit het dit jaar eenmalig af. Paaspop 2021 vindt plaats van 3 tot en met 5 september 2021. De ticketverkoop hiervoor begint op zaterdag 27 februari. Had je een ticket voor Paaspop 2020? Dan is dit ticket geldig voor de najaarseditie van Paaspop in 2021, maar niet voor Paaspop 2022.

https://www.instagram.com/p/CKvt8O_hS9_/

Lees ook:

Corona en festivals

De coronacrisis heeft ook dit jaar aanhoudende consequenties voor festivals wereldwijd. Hoewel sommige festivals een tweede jaar op rij moeten annuleren, bieden experimentele proefevenementen en nationale vaccinatieprogramma’s tegelijkertijd groeiende hoop op de terugkeer van festivals.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe de situatie zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je via onze speciale pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals. Je vindt er het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

  • Locatie: Schijndel, Nederland.
  • Datum: 3 t/m 5 september 2021
  • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Paaspop Logo

Paaspop 2022

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 15-17 april 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.