The Killers stelt tournee uit naar 2022

The Killers

Fans van The Killers moeten wachten tot 2022 tot zij het meest recente album van de band live kunnen horen. De Europese tournee is opnieuw een jaar uitgesteld.

De Amerikaanse band had onder meer optredens in Engeland op het programma. Deze zijn net als optredens in Ierland uitgesteld naar 2022. Ook de show van The Killers op Hurricane & Southside gaat niet door. De twee Duitse festivals vinden voor het tweede jaar op rij niet plaats.

Oorspronkelijk stond het optreden van The Killers op Hurricane en Southside al gepland voor 2020. Ook stond er in juli van dat jaar een concert in de Ziggo Dome gepland. Voor dit optreden is nog geen vervangende datum bekendgemaakt. Waarschijnlijk moeten fans ook wachten tot 2022 om Brandon Flowers en co. in Nederland te bewonderen.

Gelukkig is het niet enkel slecht nieuws rondom The Killers. De Amerikanen hintten namelijk op een zevende studioalbum. Dit ondanks dat het meest recente album Imploding The Mirage nog geen jaar oud is. Het is ook rondom dat album dat de meerdere keren verplaatste tournee had moeten plaatsvinden.

The Killers

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 gooit de uit Las Vegas afkomstige band The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we dik vijftien jaar verder en staat de teller nu op zeven albums. Het meest recente album Pressure Machine verscheen in augustus 2021.

In 2020 zouden de Amerikanen onder meer TW Classic en de Ziggo Dome aandoen, maar deze shows werden vanwege de coronacrisis geannuleerd. In 2022 keren de heren uit Las Vegas naar Rock Werchter zelf in plaats van TW Classic.