Paaspop 2021 presenteert Anouk, Tabitha en meer

Goed nieuws vanuit Paaspop. Het festival voegt 27 nieuwe namen toe aan het affiche, waaronder Anouk, Tabitha en Merol.

Opnieuw presenteert Paaspop 27 nieuwe namen. Naast Tabitha en Merol zijn ook Altin Gün, DeWolff en Royal Republic toegevoegd aan de line-up. Anouk werd al eerder bekendgemaakt door Paaspop en prijkt nu officieel ook bovenaan het affiche. Vorige maand werden onder andere Froukje en Snelle al aangekondigd voor het festival in Schijndel.

Met de aankondiging van deze namen wordt het affiche van Paaspop 2021 al aardig gevuld. In totaal zijn er nu al meer dan 150 namen aangekondigd voor het festival. De volledige lijst met namen die vandaag zijn aangekondigd vind je hieronder:

 • Anouk
 • Tabitha
 • Altin Gün
 • Bokassa
 • DeWolff  
 • Lijpe
 • Merol
 • Navarone
 • Perturbator  
 • Peter Pannekoek
 • Royal Republic
 • Ruben Annink
 • Skindred
 • The Kik
 • TRIBUTE2BOB MARLEY: Rootsriders
 • Bang Bang Romeo
 • Dansado & De Feestmeester
 • Lauwtje
 • LES TRUTTES
 • No Turning Back
 • PACESHIFTERS
 • Ramkot
 • Ten Times A Million
 • The GLAMROCKS
 • This Is LOVSKI
 • Tricklebolt
 • X Raiders
https://www.instagram.com/p/CNo_0GxqMLQ/

De verkoop van de dagtickets is zaterdag 3 april begonnen. Op dit moment zijn er nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag en zondag. Wees er snel bij als je nog tickets wilt, want de tickets zijn bijna uitverkocht! Had je al een ticket voor 2020? Dan blijft deze geldig voor dit jaar.

Paaspop in september

Paaspop 2019
Photo: Tom Doms (Paaspop 2019)

Paaspop 2021 vindt dit jaar eenmalig in september plaats. Door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus, heeft de organisatie van het festival besloten om dit jaar het festivalseizoen af te sluiten. Daarmee hoopt Paaspop in 2021 wel doorgang te vinden.

Nadat in 2020 de complete festivalzomer niet door kon gaan, waren alle ogen gericht op 2021. Nu lijkt ook het komende festivalseizoen op losse schroeven te staan. Glastonbury (Engeland) en Coachella (Amerika) trokken de stekker er al uit. Voorzichtig optimisme is er wel over de tweede helft van het seizoen. Dit bleek onder andere in een gesprek dat Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg had met arts-micriobioloog en OMT-lid Marc Bonten.

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

 • Locatie: Schijndel, Nederland.
 • Datum: 3 t/m 5 september 2021
 • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Paaspop Logo

Paaspop 2021

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 3-5 september 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.