Rock Werchter 2022 tickets worden op 1 december flink duurder

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter-fans die nog geen ticket voor volgend jaar hebben, moeten snel zijn. Het festival kondigde prijsverhogingen aan die op 1 december ingaan. Een combiticket gaat bijvoorbeeld van €243,- naar €266,-.

Vanmorgen bracht Rock Werchter het heugelijke nieuws dat Imagine Dragons op de aankomende editie optreedt. Deze aankondiging ging helaas wel gepaard met een minder fijne update: de ticketprijzen gaan flink omhoog.

In een statement legt de organisatie uit met snel stijgende kosten te maken hebben. Om die reden is het festival genoodzaakt de ticketprijzen te verhogen om de kosten te kunnen compenseren. De veranderingen zijn als volgt:

  • De prijs van combitickets stijgt van €243 naar €266,-.
  • De prijs van dagtickets stijgt van €110,- naar €125,-.
  • De prijs van campingtickets blijft vooralsnog hetzelfde: €30,- (The Hive).

Zo ben je straks voor een weekend festivallen inclusief een campingticket dus al snel bijna €300,- kwijt. Wel is er één lichtpuntje: de prijsverhogingen gaan pas op 1 december in. Je hebt dus nog een hele maand om je ticket voor de huidige prijs te kopen. Misschien een goed moment om eens een berichtje te sturen naar de groepschat van je festivalsquad?

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Pearl Jam, Twenty One Pilots en Gorillaz sierden toen de poster. Op Rock Werchter 2022 staat een deel van de line-up van 2021, zoals Pearl Jam en Twenty One Pilots. Daarnaast vinden we enkele nieuwe namen op het affiche, waaronder Metallica en Red Hot Chili Peppers.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 30 juni-3 juli 2022
  • Tickets: €243 euro voor een weekend, €110 euro voor een dag
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen