Lowlands ontwaakt: begin februari eerste namen en ticketverkoop 2022

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Nieuws uit Biddinghuizen! Begin februari krijgen we de eerste namen voor Lowlands 2022. Verder krijgen eerdere ticketkopers dan ook een exclusieve pre-sale link voor de kaartverkoop.

Lowlands 2022 laat voor het eerst van zich horen. Over een kleine maand krijgen we de eerste namen voor het festival in augustus. Zien we Arctic Monkeys dit jaar op het podium verschijnen? Dat zou voor het eerst sinds 2011 zijn. Of misschien Stromae? Die na een pauze van 6 jaar weer gaat optreden. Beide acts zijn in de buurt wanneer Lowlands plaatsvindt. Dus wie weet.

Exclusieve Pre-sale

Naast de eerste namen krijgen ticketkopers van 2020 en 2021 ook een pre-sale link om als eerste kaartjes te kopen voor de aankomende editie. Je kunt net zoveel kaartjes kopen als je de vorige keer hebt gekocht. Let alleen wel op, niet alle tickets vallen onder de pre-sale. Alleen festivaltickets en groepstickets kun je bemachtigen. Tickets voor het Glamcamp, Campercampingtickets en Parkeertickets zijn in de normale verkoop te koop. Ticketprijzen zijn nog niet bekend.

Lowlands 2022

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

A Campingflight to Lowlands Paradise of kortweg Lowlands is een driedaags muziekfestival dat sinds 1993 jaarlijks in Biddinghuizen (Flevoland) gehouden wordt. Naast muziek is er nog een heel wat andere dingen te beleven. Zo kun je je verdiepen in literatuur, film, cabaret, ballet, theater en strip. Keuze genoeg dus. Afgelopen twee edities gingen niet door, door de coronapandemie. Tijdens de komende editie staan onder andere Arctic Monkeys, Stromae en The Opposites op het programma. Tickets voor Lowlands 2022 zijn niet meer beschikbaar. Het festival verkocht binnen 2 minuten uit.

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 19, 20 en 21 augustus 2022
  • Tickets: UITVERKOCHT
  • Meer informatie vindt je terug op de site van het festival.
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.