Datum Rock Werchter 2023 bekend

Sfeer tijdens Twenty Pilots op Rock Werchter 2022. © Tim Vernimmen

Rock Werchter maakt de datum van de editie in 2023 bekend. Het Belgische festival gaat volgend jaar van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli plaatsvinden.

Terwijl vele festivalgangers ongetwijfeld nog even moeten bijkomen van de afgelopen editie, heeft de organisatie van Rock Werchter de datum van 2023 al de wereld in geslingerd. Net als afgelopen jaar, vindt in 2023 het festival tegelijkertijd plaats met Down The Rabbit Hole. Liefhebbers van beide festivals kunnen dus nu alvast gaan piekeren welk over welk festival ze het eerste weekend van juli willen bezoeken.

Kaartverkoop Rock Werchter 2023

Vooralsnog moeten we het doen met enkel de datum van Rock Werchter 2023. Over de kaartverkoop is nog niks bekend. Al zal hier in de komende tijd ongetwijfeld verandering in komen. Voor de afgelopen editie begon de kaartverkoop al op 23 juni 2021. Dus lang hoeven we hier, naar alle waarschijnlijkheid, niet op te wachten. Toentertijd kostte een combiticket €243,- en betaalde je voor een dagticket €110,-. Wie op de camping wilde overnachten moest daar €30,- voor betalen. Of deze prijzen voor Rock Werchter 2023 hetzelfde zijn, moeten we nog even afwachten.

Waan je weer even op Rock Werchter 2022

Last van een post-Werchter depressie? Er zijn genoeg manieren om je weer even op de Belgische festivalweide te wanen. Lees onze verslagen van Rock Werchter 2022 hieronder:

Wie nog steeds te brak is om te lezen kan Rock Werchter ook herbeleven via RWTV. Er staan verschillende optredens, interviews en reportages van bands en optredens op Rock Werchter 2022 online. Genoeg mogelijkheden om je weer even op het festivalterrein in Werchter te wanen.

Wat vond jij van Rock Werchter 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Rock Werchter 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen