Christine and the Queens naar Rock Werchter 2023

Photo: Pierre-Ange Carlotti

Feest! Rock Werchter 2023 maakt weer een nieuwe naam bekend. Met de onthulling van Christine and the Queens raakt het affiche voor het Belgische festival steeds completer.

Christine and the Queens voegt zich bij eerder bekendgemaakte namen als The 1975, Paolo Nutini, Sigur Rós, Red Hot Chili Peppers en Fred Again... Met deze onthulling begint Rock Werchter 2023 steeds meer vorm te krijgen.

Naast de komst van Christine and the Queens is er ook nog genoeg ruimte voor andere namen, en mogelijkheden zijn er genoeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lil Nas X en Liam Gallagher, die een week na Rock Werchter op Mad Cool 2023 spelen. Ook Sam Smith en Lizzo vinden we rond het weekend van 30 juni op andere Europese festivals, en zijn goede kanshebbers.

Tickets Rock Werchter 2023

De ticketverkoop van Rock Werchter 2023 is inmiddels al een tijdje bezig. Ondanks dat de prijzen voor deze editie hoger liggen dan bij vorige edities, laat het affiche zien dat een ticket het perfecte kerstcadeau voor jezelf is. Wacht dan ook niet te lang met de aanschaf, want voor je het weet ben je te laat. Tickets voor het grootste rock- en popfestival van de Lage Landen scoor je hier. Heb je je ticket binnen, kom dan alvast in de stemming met deze playlist!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.