Advertisement

Lowlands 2023 komt volgende week met eerste namen

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

2023 is begonnen, dus menig festivalfan zit met spanning te wachten op het moment dat Lowlands de eerste namen dropt. En het wachten zit er nu bijna op! Volgende week weten we wie er in augustus naar Biddinghuizen komen.

Eindelijk laat Lowlands 2023 officieel van zich horen. Op de socials laat de organisatie weten dat ze volgende week met een aankondiging komen. Dan weten we waarschijnlijk welke headliners het stokje overnemen van The Opposites, Arctic Monkeys en Stromae. Nieuws over de ticketverkoop deelt het festival meestal tegelijk met de eerste namen.

Kanshebbers Lowlands 2023

Wie verwachten we bij de eerste namen voor Lowlands 2023? Er zijn in ieder geval al een hoop artiesten in augustus in Europa te vinden. Festivals als Rock En Seine, Sziget, Electric Picnic, Øya, Flow en Reading & Leeds hebben al kanshebbers voor Lowlands op hun affiches staan. Keert Billie Eilish na vier jaar terug in de Alpha? Check meer geruchten in ons geruchtenoverzicht en speculeer zelf mee op het Festileaks forum.

Naast een gevarieerde lading muzikale acts en een knallend nachtprogramma is ook het brede randprogramma van Lowlands geliefd. Er is altijd een hoop te beleven op het gebied van theater, comedy, wetenschap, literatuur en nog veel meer. Nog een half jaartje wachten totdat we eindelijk weer terug kunnen naar het paradijs in de Flevopolder. Kijk voordat straks de Lowlands 2023 hype echt los gaat nog één keer de aftermovie van de vorige editie terug.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.