Down the Rabbit Hole 2023 komt komende week met nieuwe namen

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Konijntjes verheugt u! Komende week krijgen we nieuwe namen voor het uitverkochte Down the Rabbit Hole 2023.

Het is alweer even geleden dat Down the Rabbit Hole de eerste namen voor 2023 met ons deelde. Met klappers als Stromae, Fred Again.. en Paolo Nutini bovenaan de poster wist het festival begin december in drie dagen uit te verkopen. Nu is het tijd om het affiche verder aan te vullen. Op de socials kondigt de organisatie een nieuwe drop namen aan.

Wie komen er nog meer naar Beuningen? Met de bekendmakingen van Best Kept Secret en Lowlands zijn de puzzelstukjes qua grote namen voor deze zomer al grotendeels op hun plek gevallen. Maar het blijft spannend waar we bepaalde kleinere namen kunnen gaan zien. Onder andere op Roskilde Festival zijn nog wat kanshebbers te vinden. Kan DTRH toch nog een ster als Rosalía uit de hoge hoed toveren? Speculeer mee op ons forum.

Doorverkoop

Festivaltickets voor Down the Rabbit Hole 2023 zijn niet meer te krijgen. Net als grote broer Lowlands werkt DTRH dit jaar met mobile-only tickets. De doorverkoop is dus enkel via Ticketmaster mogelijk, en niet via Ticketswap. Wie na het zien van de nieuwe namen toch FOMO krijgt, moet dus de verkooppagina op Ticketmaster goed in de gaten houden.

Down the Rabbit Hole 2023

De voorpret voor Down the Rabbit Hole 2023 wordt met de nieuwe namen weer een stukje groter. De gelukkige tickethouders kunnen van 30 juni tot en met 2 juli als vanouds genieten van de geweldige sfeer in de Gelderse Groene Heuvels. Niet voor niks won DTRH al drie keer op rij onze Festival Award voor beste sfeer! Maar ook de gevarieerde line-ups vallen elk jaar in de smaak. Hier check je alle posters van de afgelopen edities. En met de bovenstaande playlist kom je alvast in de stemming voor alweer de achtste duik in het konijnenhol.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.