Zelfbevestiging: Vended naar Graspop 2023

Eindelijk weer Graspop nieuws. De band Vended bevestigt zichzelf voor Graspop 2023. Zij geven op zaterdag 17 juni een optreden.

Er staan niet één, maar twee Taylors op Graspop 2023. Nadat vader Corey enige tijd geleden al werd bekendgemaakt met zijn band Slipknot, is het nu de beurt aan zoon Griffin met zijn band Vended. Ze staan allebei gezellig op zaterdag 17 juni in Dessel.

Op een Instagram post van de band zelf kondigen zij een uitgebreide Europese tour aan, waaronder dus een optreden op Graspop. Waarschijnlijk was de band te vroeg met deze aankondiging, want de post is inmiddels aangepast naar een versie zonder Graspop. Het origineel zie je hieronder:

Zalige zaterdag

De zaterdag van Graspop 2023 raakt zo aardig vol. Naast headliners Slipknot en Parkway Drive is het programma erg sterk gevuld. Ervaren krachten zoals Architects, In Flames en Pantera treden dan ook op. ‘Rising stars’ zoals The Ghost Inside en Sleep Token komen hen ondersteunen. Het is dan ook niet gek dat deze dag als eerste uitverkocht was. Benieuwd naar alle namen die op de zaterdag staan? Bekijk dan de dagindeling via de website van Graspop.

Graspop 2023

Het is al geruime tijd stil rondom Graspop 2023, sinds er op 24 november 2022 een mega-lading van 103 namen gelost werd. Waarom het zo lang duurt voor nieuws vanuit Dessel? Het grootste gerucht gaat dat het wachten is op de touraankondiging van Guns ’n Roses, die momenteel nog onder embargo zou liggen. Hopelijk horen we snel wat vanuit de organisatie (en krijgen we een poster). Ondertussen kun je alvast genieten van de Festileaks Graspop 2023 Spotify lijst:

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.