Combitickets Graspop 2023 uitverkocht

De combitickets voor Graspop 2023 zijn helemaal uitverkocht, laat het festival weten. Er zijn nog wel dagkaarten beschikbaar voor de vrijdag en de zondag.

Wie alle vier de dagen wil headbangen op Graspop 2023 vist jammer genoeg achter het net. De organisatie laat weten dat alle combitickets die je van donderdag tot en met zondag toegang geeft tot het metalfestival helemaal uitverkocht zijn. Wel zijn er nog losse dagtickets verkrijgbaar voor de vrijdag (met o.a. Machine Head, Disturbed en Gojira) en de zondag (met o.a. Mötley Crüe en Def Leppard). Ook de VIP-deck tickets zijn voor het gehele weekend uitverkocht.

Graspop 2023

De opbouw voor Graspop 2023 op de Desselse Stenehei is een tijd geleden al van start gegaan. Ook het blokkenschema is bekend en in het kader van voorpret hebben we de 10 lastigste clashes alvast op een rijtje gezet. Graspop is al jaren eentje om in de gaten te houden. Zo zien we het festival ook terug in onze 8 tips voor metalfestivals binnen Europa. Met grote namen als Guns N' Roses, Ghost, Slipknot, Parkway Drive en Pantera belooft het weer een luidruchtig lang weekend te worden tussen 15 en 18 juni. Kom alvast in de stemming met de aftermovie van vorig jaar.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.