Graspop 2024 hint naar nieuws

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Het lange wachten lijkt binnenkort beloond te worden. Middels een Instagram post laat Graspop weten dat er iets staat te gebeuren. Weten we morgen de eerste officiële act(s) van Graspop Metal Meeting 2024?

Vele festivals hebben de afgelopen periode acts voor 2024 bekend gemaakt. Zo is bekend dat onder andere Epica, naar Alcatraz Open Air 2024 gaat. Zijn Foo Fighters en Queens of the Stone Age door Hellfest Open Air 2024 bekendgemaakt, en heeft Rock am Ring 2024 zelfs haar volledige line-up onthuld. Nu lijkt nieuws over de line-up van Graspop Metal Meeting 2024 ook aanstaande.

Geruchten Graspop 2024

Wat er staat te gebeuren is nog even speculeren. Het meest logisch lijkt de aankondiging van de eerste headliner voor de aankomende editie. Benieuwd wie kans maken op een headlinerspot op Graspop 2024? Lees dan ons geruchtenoverzicht. Wie weet wordt morgen dus Bring Me the Horizon of misschien wel TOOL aangekondigd…

Denk jij al wel meer te weten? Speculeer dan verder op het Festileaks forum. In het GMM 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? Neem dan een kijkje in onze Festifans WhatsApp-community.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen