Lowlands 2019 deelt filmprogramma

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Met nog een maand op de teller kan de voorpret voor Lowlands 2019 beginnen. Het muziekprogramma is grotendeels bekend en de organisatie maakte het comedyprogramma ook al wereldkundig. Vandaag is het de beurt aan het filmprogramma.

Het veelzijdige Lowlands kent al geruime tijd een bioscoop. Tijdens de aankomende editie draaien hier voorpremières, horrorfilms, muziekfilms en shorts. Daarnaast is er een vertoning van de muziekdocumentaire Woodstock. De 11 films zijn tijdens het festival in de Echo te bekijken.

Het filmprogramma van Lowlands bestaat uit:

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en De Staat geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen