Advertisement

Geheimzinnige toevoeging aan terrein Rock Werchter 2017: ‘The Slope’

Rock Werchter 2016

Rock Werchter is druk bezig met de opbouw van het festivalterrein. Nu plaatst de organisatie van het festival een wel heel bijzonder voorproefje van het terrein op Instagram. 

De opbouw van het festival is al een tijdje aan de gang. Eerder kon je foto’s van de opbouw hier checken. Nu plaatst de organisatie zelf een foto op Instagram van een geheimzinnige nieuwe toevoeging aan het terrein. Zie de foto hieronder.

Something new… #sneakpreview #workinprogress #theslope #RW17 #festivalpark #Werchter

Een bericht gedeeld door Rock Werchter (@rockwerchterfestival) op


Op de foto is, als je goed je best doet, een grote helling te zien. In de omschrijving staat dan ook de hashtag #TheSlope. Wat het precies is, is nog niet duidelijk. Volgens Festileaks Forum-lid Shaverion gaat het om een bouwwerk dat bij de tenten (KluB C en The Barn) staat en enkele bankjes vervangt. Kun je hier lekker op chillen terwijl je naar een van die geweldige acts kijkt? Over slechts 2 weken weten we het zeker!

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen