Gemeente Landgraaf niet negatief over 4 dagen Pinkpop

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Een vierde dag voor Pinkpop. Voor velen festivalgangers een droom en deze lijkt volgend jaar misschien wel uit te komen. 

Festivaldirecteur Jan Smeets is nu al druk bezig met Pinkpop 2019. Volgend jaar viert het festival zijn vijftigste verjaardag en Smeets is van plan daar iets speciaals van te maken. Hij wil proberen het festival meer dan drie dagen te laten duren, zo liet hij weten tijdens een gesprek met Festileaks.

Landgraaf, de gemeente waar het festival jaarlijks gehouden wordt, liet weten niet negatief tegenover het idee van een vierde dag te staan.  Dat verteld de wethouder van het Limburgse festival, Freed Janssen, tegenover 1Limburg.nl. Het voornaamste punt van aandacht zijn de vergunningen.

Ondanks dat het gouden jubileum nog een jaar weg is, zijn de festivalorganisatie en de gemeente al druk in gesprek. Dat belooft heel wat goeds! Maar eerst maar eens genieten van de aankomende editie.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. OP het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook geven Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden.

De weekendtickets zijn al een tijdje uitverkocht. Dagkaarten zijn voor alle drie de dagen nog wel beschikbaar. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival of de  festivalpagina op Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen