Paul McCartney komt met privévliegtuig naar Pinkpop

1230
Foto: Universal Music

In een interview met NPO Radio 2 heeft Pinkpop-directeur Jan Smeets inzicht gegeven in de entourage van Paul McCartney. De voormalig Beatle sluit op zondag 12 juni Pinkpop 2016 af.

Smeets vertelt dat Paul McCartney ruim achttien vrachtwagens aan spullen meeneemt naar Pinkpop. Dat de superster verder in de watten wordt gelegd mag duidelijk zijn: ‘We hebben een speciale keuken ingericht en een speciale kok ingehuurd. We doen er alles aan om het Sir Paul McCartney naar zijn zin te laten hebben’, aldus Smeets.

Hij wist ook te vertellen dat de 73-jarige Brit landt op Maastricht Aachen Airport met zijn privévliegtuig. De afterparty is helaas niet aan Sir Paul besteed: na zijn optreden op Pinkpop staat zijn privévliegtuig meteen voor hem klaar op het vliegveld van Luik.

All You Need Is Love

Paul McCartney sluit op zondag 12 juni Pinkpop af als onderdeel van zijn ‘One on One’- tour. De zanger gaf eerder zelf aan wat je van zijn show kunt verwachten: vuurwerk, lasers en de beste momenten van 50 jaar popmuziek. Dat kippenvelmomentjes niet kunnen uitblijven tijdens zijn optredens zagen we laatst nog in deze geweldige video. Of het Jan Smeets uiteindelijk zal lukken om Paul McCartney ‘All You Need Is Love’, hét nummer waarmee Pinkpop traditiegetrouw afgesloten wordt, te laten spelen blijft een verrassing.

Paul McCartney brengt twee dagen voor zijn Pinkpop-debuut een ‘Best of’ album uit, genaamd Pure McCartney.

Pinkpop 2016

Pinkpop 2016 zal van 10 to 12 juni plaatsvinden op het terrein van Megaland in Landgraaf. Het optreden van McCartney bijwonen zit er helaas niet meer in voor de mensen die nog geen kaartje hebben: zowel de weekendtickets als de dagtickets voor de zondag zijn uitverkocht. Wel zijn er nog kaarten voor vrijdag 10 juni met o.a. Red Hot Chili Peppers, Major Lazor en Bastille én voor zaterdag 11 juni. Op die dag zullen o.a. Rammstein, Doe Maar en Lianne La Havas present geven.

Student Spaanse taal en cultuur aan de RU in Nijmegen. Woont het liefst niet te lang op dezelfde plek. Kan uren vertellen over het paradijs dat Sziget heet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.