Soulwax, Frank Carter en meer naar Rock Werchter 2017

Soulwax Band

Het houdt niet op. Rock Werchter trakteert ons wederom op een paar fantastische namen. Onder meer Soulwax en Mura Masa zijn vandaag toegevoegd aan het wereldwijd bejubelde affiche.

Alle toevoegingen:

 • Soulwax (zondag 2 juli)
 • Rae Sremmurd (zondag 2 juli)
 • Frank Carter & The Rattlesnakes (zaterdag 1 juli)
 • Mark Lanegan Band (donderdag 29 juni)
 • Maggie Rogers (donderdag 29 juni)
 • Mura Masa (vrijdag 30 juni)

Mark Lanegan bevestigde zijn eigen komst afgelopen woensdag al.

De nieuwe namen voegen zich bij het een nu al jaloersmakende line-up met o.a. Foo Fighters, Radiohead, Arcade Fire, Kings Of Leon, Linkin Park en System Of A Down. Wil je er ook graag bij zijn? Dan moet je snel zijn. Zowel de zaterdag– als zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Voor de overige dagen en voor het hele weekend zijn nog kaarten te verkrijgen.

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

[mks_button size=”medium” title=”Check de Rock Werchter line-up nu!” style=”squared” url=”https://open.spotify.com/user/festileaks/playlist/1o6IhgfbZjIzPZ8c11Eg4V” target=”_new” bg_color=”#ee4644″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Dagindeling

Rock Werchter 2017 dagindeling

Donderdag 29 juni

 • Arcade Fire
 • Kings Of Leon
 • The Chainsmokers
 • Imagine Dragons
 • Lorde
 • Prophets Of Rage
 • Agnes Obel
 • Mark Lanegan Band
 • Mura Masa

 

Vrijdag 30 juni

 • Radiohead
 • James Blake
 • Oscar And The Wolf
 • Royal Blood
 • Bazart
 • Kaleo
 • Warhaus
 • White Lies
 • Future Islands
 • Maggie Rogers

 

Zaterdag 1 juli

 • Linkin Park
 • System Of A Down
 • Blink-182
 • Bonobo (live)
 • Crystal Fighters
 • Frank Carter & The Rattle Snakes

 

Zondag 2 juli

 • Foo Fighters
 • alt-J
 • Dropkick Murphys
 • The Kills
 • The Lumineers
 • Benjamin Clementine
 • Soulwax
 • Rae Sremmurd

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. De ticketverkoop is reeds gestart. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen