Al een aantal weken rijdt er in Limburg een echte Pinkpop-trein rond van Arriva. Hierdoor wordt een treinreis natuurlijk al een stuk leuker, maar door een selfie in deze trein in te sturen maak je ook nog eens kans op weekendkaarten voor het Limburgse festival!

Maar dan moet je wel opschieten. De actie van het oudste en bekendste popfestival van Nederland loopt nog maar een paar dagen. Kans maken doe je zo: spot jij de bestemmingstrein Pinkpop? Maak dan een leuke selfie van jou in deze trein en stuur deze foto vóór donderdag 1 februari naar prijsvraag@pinkpop.nl. De drie leukste inzendingen winnen een weekendticket voor Pinkpop 2018.

Pinkpop-trein

De Pinkpop-trein is één van de 14 treinen die in het teken staat van een Limburgse bestemming. Deze bestemmingen zijn als mooiste en belangrijkste gekozen door de reizigers van Arriva. Op woensdag 13 december nam Arriva de Pinkpop-trein muzikaal in gebruik. Hierbij was onder andere Mister Pinkpop himself, Jan Smeets, aanwezig samen met Lotte Walda en Walden. Lotte Walda, een 20-jarige singer-songwriter uit Heerlen, was afgelopen jaar op het Landgraafse festival te zien en Walden, een band uit Sittard, is de openingsact voor de aankomende editie. In de trein kan je foto’s van het festival zien, feitjes lezen en op het toilet zit je bij Kensington op het podium.

Pinkpop 2018

Pinkpop wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: vanaf 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen. Wil je weten wie kanshebbers zijn? Bekijk dan het Festileaks geruchtenoverzicht.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Ook kan je hier mee doen met het Pinkpop VoorSpel.