Livestream: Volg de Pinkpop Perspresentatie 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Als eerste op de hoogte van de line-up van Pinkpop 2018 ben je via deze pagina. Vandaag wordt in Paradiso het programma bekend gemaakt en zijn er de hele dag leaks en geruchten. Tussen 12:00 en 14:00 check je hier de livestream van de Pinkpop Perspresentatie en de hele dag is er een liveblog.

Livestream

Liveblog

Niet in de gelegenheid om te kijken met geluid? Dan check je ons liveblog, waar we vanaf woensdagochtend de hele dag verslag doen.

Vandaag kun je dus lekker onderuit zakken achter je laptop met een biertje en borrelnootjes. Bij Festileaks hoef je enkel naar het scherm te kijken om op de hoogte te blijven.

De inmiddels traditionele perspresentatie vindt dit jaar plaats op woensdag 21 februari in Paradiso. Ieder jaar wordt er tijdens dit evenement het volledige programma van Pinkpop bekendgemaakt. Ook zullen er een aantal optredens zijn van artiesten die op het affiche staan. De eerste artiest die gaat optreden is al bekend: Nu of Nooit-winnaar Walden zal zowel de perspresentatie als Pinkpop 2018 openen. Wie er verder spelen, is nog niet bekend. Op Festileaks kunnen jullie, naar jaarlijkse traditie, deze perspresentatie live volgen. Deze pagina wordt woensdag voorzien van zowel een liveblog als livestream.

De lineup is niet het enige dat we te weten komen. Zo maakt Jan Smeets ook bekend wat de ticketprijzen zijn en wat je kwijt bent voor een biertje. Ook de Jan Smeets Award wordt tijdens de Pinkpop Perspresentatie uitgereikt.

Het affiche van Pinkpop 2018 bestaat tot nu toe uit zes namen: Foo Fighters, Bruno Mars, Pearl Jam, Editors, Nothing But Thieves en Walden. Het merendeel van de namen is nog niet bekend, maar dit rijtje namen is er al een waar je ‘u’ tegen zegt, dat belooft dus veel voor de rest!

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is wederom niet tijdens Pinksteren en ook twee weken later dan vorig jaar. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Daarnaast reizen Editors en Nothing But Thieves ook naar Landgraaf komende zomer. De Pinkpop Perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt op 21 februari plaats. Die volg je live via Festileaks. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Ben je al helemaal in de Pinkpop-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen