Normaal krijgen we Rock Werchter 2018 nieuws op vrijdagen, maar vandaag komt daar een uitzondering op. Jade Bird verklapt haar komst naar het Belgische festival.

Haar berichtje op Twitter laat niets aan de verbeelding over: Jade Bird staat in juli op Rock Werchter 2018. Helaas laat ze daarmee niet weten op welke dag van het festival ze zal spelen.

Meestal komen nieuwe namen op vrijdag. Heeft Jade Bird haar mond voorbij gesproken? Wij wachten morgen vol spanning op een officiële aankondiging!

Rock Werchter 2018

© Thomas Heijligers – Festileaks

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl Jam, Jack White, Gorillaz, Eels en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. Wil je meedenken over de rest van de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum!

Benieuwd hoe de line-up klinkt? Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.