Advertisement

‘Yay!’ voor de Rock Werchter line-up van 2018

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

Rock Werchter maakte vrijdag maar liefst 23 namen bekend en daarmee telt het affiche nu 69 namen in totaal. Naast eerder aangekondigde acts als Arctic Monkeys, Pearl Jam, The Killers, Gorillaz en Queens of the Stone Age, zijn nu ook o.a. Franz Ferdinand en CHVRCHES bekendgemaakt. Wij vroegen ons af: wat vinden jullie eigenlijk van de Rock Werchter line-up tot nu toe?

Het Oordeel


Huppetee! Het overgrote deel van alle stemmers op onze Facebook-poll vindt de Rock Werchter line-up nu al fantastisch. Nu weet Rock Werchter ieder jaar wel veel bewondering te krijgen voor de boekingen die gedaan worden. Zo werd de editie in 2017 door zowel media als festivalgangers bestempeld als beste festival line-up van dat jaar, met headliners als Radiohead, Arcade Fire en Foo Fighters. Gaat het festival deze lijn voortzetten in 2018?

De reacties

Sommigen zijn blij met het hele pakket…

… terwijl anderen onmiddellijk gaan cherry picken


Tenslotte zijn er altijd mensen met een kritische noot:

De line-up


Er zijn al heel wat namen gedropt en de Rock Werchter line-up begint steeds meer vorm te krijgen. Wil je je nu al voorbereiden op wat komen gaat? Of twijfel je nog en wil je graag muzikaal kennismaken met de aangekondigde acts? Dat kan allemaal met onze festival playlist op Spotify!

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazEels en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen