Zaterdagkaarten Best Kept Secret 2018 bijna uitverkocht

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Liefhebbers die The National op het mooie hoofdpodium van Best Kept Secret willen zien optreden, zijn gewaarschuwd. De organisatie van het festival meldt namelijk dat de dagtickets voor zaterdag 9 juni bijna uitverkocht zijn.

Naast headliner The National is er die dag nog veel meer moois te zien in Hilvarenbeek. Zo waren acts als Angus and Julia Stone, Wolf Alice en Vince Staples al aangekondigd. Onder meer Johan en Slowdive werden daar afgelopen week nog eens aan toegevoegd.

Nadat eerder de vrijdag met afsluiter Arctic Monkeys al uitverkocht raakte, lijken nu dus ook alle kaarten voor de tweede dag op te raken. Weekendtickets en dagkaarten voor zondag 10 juni zijn daarentegen nog wel volop te krijgen.

The National

De vijfkoppige band The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. De band brak echter pas door in 2007, met dank aan het succesvolle album Boxer. Afgelopen jaar brachten zij alweer hun zevende studioalbum uit, Sleep Well Beast. Het album is de opvolger van Trouble Will Find Me, dat in 2013 uitkwam. Ter ere van het nieuwe album toeren de Amerikanen de aankomende paar maanden de hele wereld rond.

Best Kept Secret 2018

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De komst van onder andere The National en LCD Soundsystem was al bekend. Ook de komst van Arctic Monkeys is al bevestigd. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Ben je al helemaal in de Best Kept Secret-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.