Father John Misty komt in juni met nieuw album

Op 1 juni verschijnt het nieuwe album van Father John Misty. Het album gaat God’s Favourite Customer heten. Deze nieuwe plaat is de opvolger van het in april vorig jaar verschenen Pure Comedy.

Van het nog te verschijnen album zijn ook direct twee nieuwe nummers gedeeld, namelijk ‘Just Dumb Enough to Try’ en ‘Disappointing Diamonds Are The Rarest Of Them All’. De releasedatum van het album komt precies op tijd voor fans die naar Best Kept Secret gaan. De zanger zal tijdens zijn optreden op zondag 10 juni ongetwijfeld nieuwe nummers spelen.

Father John Misty

Josh Tillman – beter bekend als J. Tillman of Father John Misty – is een Amerikaans multitalent. Tillman kan zowel met drums, gitaar en zijn eigen stem goed uit de voeten. Sinds 2004 brengt de beste man als J. Tillman diverse soloalbums uit, maar is hij zeker niet te beroerd om zich ook naast andere artiesten te voegen. Zo was Tillman van 2008 tot 2012 drummer van Fleet Foxes.

Na zijn carrièrre bij Fleet Foxes gaat de Amerikaan alleen verder onder de naam Father John Misty. Sindsdien heeft hij drie albums afgeleverd, waarvan Pure Comedy (2017) de meest recente plaat is. In de tussentijd is hij ook alweer bezig met een nieuwe plaat die 1 juni 2018 gaat verschijnen.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt dit jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar kun je genieten van optredens van onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie en tickets voor het festival vind je op de website van het Brabantse festival.