Les Négresses Vertes en meer voor World Music Stage Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

De namen voor Szigets World Music Stage zijn bekend. Onder meer Les Négresses Vertes en LaBrassBanda zijn deze zomer van de partij in Boedapest.

Muzikale diversiteit ten top op de World Music Stage van Sziget. De organisatie heeft namelijk weer zijn uiterste best gedaan om een gevarieerd programma neer te zetten. Het wereldpodium herbergt misschien niet altijd de bekendste namen, maar is zeker de moeite van een bezoekje waard. Welke acts je dan allemaal kan aanschouwen? Dat vind je terug in onderstaande video.

De bovengenoemde namen worden toegevoegd aan een aardig indrukwekkend affiche: eerder werd namelijk al de komst van onder meer Kendrick Lamar, Mumford & SonsArctic MonkeysGorillaz, The War On Drugs en Lana del Rey bekendgemaakt.

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

Tickets voor het festival zijn al in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is al te boeken. Nu de early-bird actie verlopen is, betaal je € 299,- voor een 7-day pass en € 70,- voor een dagticket. Op 11 april gaan de ticketprijzen opnieuw omhoog.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen