Weekendtickets voor Pinkpop 2018 bijna uitverkocht

Pinkpop 2017
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2017

De weekendtickets voor Pinkpop 2018 zijn bijna uitverkocht. Het festival laat zojuist weten dat er nog slechts 200 kaartjes beschikbaar zijn.

Met de bevestiging van Maan en Cloves is de affiche van Pinkpop inmiddels compleet. Wil jij dit jaar gaan geniet van zowel Pearl Jam, Foo Fighters als Bruno Mars? Haast je dan snel naar de website van het festival om de laatste weekendtickets te bemachtigen.

Heb je jouw ticket op tijd binnen, dan is het tijd voor de voorpret. Zo maak je op Pinkpop ook kennis met Greta van Fleet en beloofd Ronnie Flex gastartiesten mee te nemen.

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop vindt in 2018 plaats van 15 tot en met 18 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jesse J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,-. Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Wil je alvast in de stemming komen voor de aankomende editie? Check dan hieronder onze Spotify playlist.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen