Een nieuwe naam voor NOS Alive 2018! Het affiche leek al helemaal af, maar het festival maakt de komst van het IJslandse Kaleo bekend.

Kaleo geeft op 13 juli een optreden op de NOS Stage, het grootste podium van het festival. Eerder werden namen als Clap Your Hands Say Yeah en Alice In Chains bekend gemaakt voor het Portugese festival. Headliners van komende editie zijn Pearl Jam, Arctic Monkeys en Queens of the Stone Age.

Kaleo

De IJslandse rockband Kaleo zag het licht in 2012. Na enkele goed ontvangen shows op Iceland Airwaves, verkozen de heren het Texaanse Austin boven hun thuisland IJsland. In 2016 debuteerde de band met het hun eerste album A/B. Met de single ‘Way Down We Go’ oogstte Kaleo een jaar eerder al veel succes met onder andere een plaats in de FIFA 16 soundtrack. Deze zomer lijkt de band zich op te maken voor een mooie festivalzomer. Zo staan er onder meer optredens op het Spaanse Mad Cool Festival en het Duitse Rock am Ring gepland.

NOS Alive 2018

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 12e editie van dit zomerse festival vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Oeiras, Portugal. Over de jaren heeft NOS Alive grote namen mogen ontvangen. In de editie van 2017 traden onder meer Foo Fighters, The Weeknd en Depeche Mode op. Dit jaar wordt het affiche van ‘Glastonbury in the sun’ gevuld met acts als Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age.

De weekendtickets voor NOS Alive zijn helaas al uitverkocht, en ook de dagtickets voor 14 juli zijn niet meer te verkrijgen. Tickets voor 12 en 13 juli zijn nog wel te verkrijgen. Prijzen verschillen van €65 ,- voor een dagticket tot €124 ,- voor een tweedaags ticket.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.