Met nog slechts 3 weken tot Best Kept Secret 2018 kunnen we nog een naam toevoegen aan het affiche. In een metro-advertentie van vrijdag 18 mei valt namelijk de Utrechtse dj Ajabu op tussen de bevestigde namen.

Best Kept Secret is om een reactie gevraagd maar heeft vooralsnog niet gereageerd.

In totaal zijn er 110 namen terug te lezen in de advertentie. Van deze namen is alleen Ajabu niet terug te vinden op de programmapagina of het onlangs bekendgemaakte blokkenschema van Best Kept Secret. De Utrechter maakt sinds kort deel uit van Friendly Fire, dat naast boekingsbureau ook mede-organisator is van Best Kept Secret.

Donderdag werd Dune Rats nog aangekondigd als allerlaatste live-act. Hebben we met deze toevoeging ook de laatste dj-act te pakken? De advertentie met onder ander Ajabu is hieronder te zien en is onderdeel van de Metro Festivalspecial van vrijdag 18 mei.

Foto: Amber Hoogendoorn

Ajabu

Ajabu is een Utrechtse dj met een voorliefde voor dansbare muziek met een exotische twist. Sinds 2012 maakt hij deel uit van het collectief Tropicalismo, wat zijn liefde voor soulvolle en niet-westerse muziek heeft aangewakkerd. Met een platenkoffer vanuit alle windstreken brengt hij sets vol percussie en catchy melodieën. De afgelopen jaren hebben we hem onder andere al terug kunnen vinden op Into The Great Wide Open, Amsterdam Roest en Transition Festival. Over 3 weken kan hij dus ook Best Kept Secret aan zijn cv toevoegen.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8,9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het kopen van je weekendticket, deze zijn op dit moment nog wel beschikbaar. Ook zijn kaarten voor de zondag nog te verkrijgen.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.