This post is also available in: English

Slecht nieuws voor de fans van The Struts. De band heeft het optreden op de komende editie van Rock Werchter af moeten zeggen. Het festival maakt wel meteen de vervanging bekend. SONS is te zien op de Werchter zaterdag. 

The Struts is op dit moment aan het touren door Amerika met Foo Fighters. Dit bevalt blijkbaar goed want ze zijn gevraagd om ook het tweede deel van de tour het voorprogramma te zijn voor Dave Grohl en co. Voor de band natuurlijk een unieke kans die ze dus niet laten liggen.

SONS zal op zaterdag het hoofdpodium openen. Het feest begint die dag al goed met de psychedelische garagepunk van de winnaars van Studio Brussels De Nieuwe Lichting 2018.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag en zondag zijn inmiddels uitverkocht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van alle festivals? De Festileaks app voor iOS en Android is te downloaden in de App Store en Google Play.