Goed nieuws en festival voorpret voor de fans van The Kooks. Op 31 augustus verschijnt het vijfde album van de band: Let’s Go Sunshine. 

Naast de aankondiging van het album brengen de Britse indierockers meteen twee nieuwe nummers uit. Dit zijn ‘No Pressure’ en ‘All The Time’. Het is voor het eerst sinds bijna vier jaar dat de heren nieuw werk laten horen. 

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Luke Pritchard en co verraste eerder deze week fans in Londen al met cassettebandjes. Niet lang daarna werden de nieuwe nummers officieel uitgebracht. Op dit moment is de band op tour in (Zuid-) Amerika. De nieuwe muziek is daar al live gespeeld. Half juni maakt de band de oversteek naar Europa. Onder andere NOS AliveReading & Leeds en FIB Benicàssim staan op het programma. In de Benelux zijn de heren te zien op Pinkpop en Rock Werchter. Ongetwijfeld komen, naast de klassiekers zoals ‘She Moves In Her Own Way’, hier ook de nieuwe nummers voorbij.

The Kooks

The Kooks is een indierockband uit Brighton, Engeland. Onder leiding van Luke Pritchard bracht de band sinds de oprichting in 2002 vier studioalbums uit. Met nummers al ‘Naive’, ‘She Moves In Her Own Way’, ‘Ooh La’ en ‘Seaside’ heeft de band het nodige succes geoogst. In 2018 verschijnt het nieuwe, vijfde album Let’s Go Sunshine. Aankomende zomer is band door heel Europa te zien op diverse festivals. Onder andere NOS AliveReading & Leeds en FIB Benicàssim staan op het programma. In de Benelux zijn de heren te zien op Pinkpop en Rock Werchter.