De aftermovie van de 49e editie van Pinkpop staat online. Het festival blikt terug op alle hoogtepunten van het weekend. Maar dat doet het niet voordat de video is opgedragen aan de slachtoffers van het verkeersongeval.

In de aftermovie is aandacht voor alles! Van het opzetten van je tent tot het feesten in de moshpit. Bij de belevenissen van de bezoekers blijft het niet. Ook de bands, roadies en het barpersoneel gaven een kijkje in de keuken voor de afsluitende video.

Nu we voor een laatste keer hebben teruggeblikt op Pinkpop 2018 kan de blik ook voorzichtig vooruit naar volgend jaar. Dan viert het Limburgse festival haar 50e verjaardag. Jan Smeets heeft al aangegeven dat er veel bands naar deze bijzondere verjaardag willen komen. Zo is er al een lijntje gelegd met The Police.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Pinkpop 2018 vond plaats van 15 tot en met 17 juni in Landgraaf. Het festival vierde dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Daarnaast waren ook Snow Patrol, Jessie J en Bløf van de partij. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?