Leak: While She Sleeps naar Graspop 2019

911
Foto: SharpTone Records

While She Sleeps komt naar Graspop 2019. Dit is te lezen op de Livenationpagina van de band.

Op de pagina zijn de shows van de metalband in België te zien. Daar staat een optreden in Zappa in Antwerpen maar ook een show op Graspop 2019. Het festival heeft de komst van de heren nog niet officieel bevestigd. Het is ook nog niet bekend op welke dag de band te zien is.

De Britse band werd eerder al aangekondigd voor Rock Am Ring en Rock In Park.

While She Sleeps

While She Sleeps is een metalcoreband uit Sheffield. Vier jaar na oprichting, in 2010, brachten zij hun eerste album The North Stands For Nothing uit. Het meest recente album werd dit jaar nog uitgebracht getiteld You Are We. Met dit album won de band Best Album Award op de Heavy Music Awards. De afgelopen jaren stonden zij onder andere op Jera On Air , Reading & Leeds Festival en op Download Paris.

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Met de bevestigingen van onder andere KissWithin TemptationSlipknotSabatonSlayer is een aanzienlijk deel van de line-up bekend. Voor een dagticket betaal je € 99,- en voor een weekendticket € 199,-. Alleen dit laatste ticket geeft je het recht om de pre-party op donderdag 20 juni te bezoeken, met onder meer een Pantera-set van Philp H. Anselmo en Sonata Arctica. Voor de kaartverkoop en voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.