80% van Lowlands 2019 tickets verkocht

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De kaartverkoop van Lowlands gaat als een speer. Volgens de organisatie zijn er momenteel 80% van de beschikbare tickets verkocht.

Ticket-alert! Wie komende zomer onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, The National en The Prodigy in Biddinghuizen wil bewonderen dient zicht te haasten. De organisatie van het driedaagse festival maakt namelijk bekend dat 80% van de kaarten verkocht zijn.

Het lijkt er sterk op dat het festival dit jaar wederom het uitverkocht bordje op de deur kan hangen. Net als voorgaande jaren is het evenement erg in trek bij het festivalpubliek. De eerste lichting namen werden met luid gejuich verwelkomt door het publiek.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 augustus. Naast de hoogwaardige muzikale line-up staat Lowlands ook al ruim een kwarteeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Komend jaar geven onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The Prodigy optredens. Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de officiële festivalwebsite.


De vorige editie werd aangevoerd door niemand minder dan Kendrick Lamar, Gorillaz en N.E.R.D. Benieuwd hoe dat aan toe ging? Lees dit snel terug in ons festivalrapport.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen