De kaartverkoop van Lowlands gaat als een speer. Volgens de organisatie zijn er momenteel 80% van de beschikbare tickets verkocht.

Ticket-alert! Wie komende zomer onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, The National en The Prodigy in Biddinghuizen wil bewonderen dient zicht te haasten. De organisatie van het driedaagse festival maakt namelijk bekend dat 80% van de kaarten verkocht zijn.

Het lijkt er sterk op dat het festival dit jaar wederom het uitverkocht bordje op de deur kan hangen. Net als voorgaande jaren is het evenement erg in trek bij het festivalpubliek. De eerste lichting namen werden met luid gejuich verwelkomt door het publiek.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 augustus. Naast de hoogwaardige muzikale line-up staat Lowlands ook al ruim een kwarteeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Komend jaar geven onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The Prodigy optredens. Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de officiële festivalwebsite.


De vorige editie werd aangevoerd door niemand minder dan Kendrick Lamar, Gorillaz en N.E.R.D. Benieuwd hoe dat aan toe ging? Lees dit snel terug in ons festivalrapport.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.