Advertisement

Pinkpop 2019 lanceert prijsvraag voor losse tickets perspresentatie

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Pinkpop start vandaag een actie, waarmee je losse kaarten voor de jaarlijkse perspresentatie van 13 maart in Paradiso kunt winnen. Vorige week gaf de organisatie al kaarten in combinatie met een treinreis vanuit Limburg weg.

Woensdag 13 maart vanaf 12u vindt de perspresentatie van Pinkpop plaats in Paradiso. Wil je kans maken om aanwezig zijn bij dé grote bekendmaking van de line-up van de jubileumeditie van Pinkpop? Hiervoor hoef je alleen maar het antwoord te geven op de vraag in welk jaar en op welke locatie de allereerste editie van het langstlopende festival van de wereld plaatsvond.

Naast de presentatie van het affiche vindt er een aantal gastoptredens plaats van artiesten die tussen 8 en 10 juni op het festivalterrein van Megaland zullen betreden.

Bekijk hieronder de officiële Facebookaankondiging over deze prijsvraag:

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

De jubileumeditie van Pinkpop vindt traditiegetrouw weer in het pinksterweekend plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Bevestigde namen zijn tot nu toe onder andere Fleetwood MacKrezipMumford & Sons en Tenacious D. Er gingen geruchten dat Jan Smeets voor de 50ste editie een vierde festivaldag in het leven zou roepen, maar dit gaat niet gebeuren.

De ticketverkoop voor het festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u. Voor meer informatie over de tickets kun je terecht op de officiële website.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de bezoekers aan het festival van vorig jaar? Check dan ons festivalrapport. Wil je alvast inkomen in de artiesten die begin juni in Landgraaf staan? Beluister dan onze Spotify-playlist.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel