Lowlands 2019 bevestigt IAMDDB

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De bevestigingen voor Lowlands gaan in het weekend gewoon door. De organisatie voegt vandaag de Britse IAMDDB toe aan het programma.

Zoals inmiddels bekend is, deelt Lowlands iedere dag een nieuwe naam. De bevestiging van vandaag is IAMDDB. De Britse ster speelde vorig jaar nog op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole en hij is dit jaar dus in Biddinghuizen te bewonderen.

Eerder deze week kondigde de organisatie onder meer Donnie, Black Midi en Camo & Krooked aan. Deze acts voegen zich bij headliners Tame Impala en Twenty One Pilots.

IAMDDB

De creative duizendpoot IAMDDB gaat wederom op festivaltournee. Na bevestigingen voor Sziget en Dour is IAMDDB nu ook bekendgemaakt voor Lowlands. Eerder dit jaar werd haar debuutalbum Swervvvvv.5 uitgebracht. De bekendheid van IAMDDB werd daarvoor al veiliggesteld met de singles ‘Shade’ en ‘Pause’.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.