Camo & Krooked naar Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Het is weer zover: Lowlands maakt opnieuw een gloednieuwe naam bekend. Camo & Krooked geeft in augustus een optreden op het festival.

Lowlands blijft namen lossen. Nadat het festival de afgelopen dagen steeds 1 naam dropte vult de organisatie het affiche steeds verder aan. Vandaag wijkt Lowlands niet van het vooropgestelde plan af en maakt het de komst van Camo & Krooked bekend.

In een eerder stadium werden headliners Tame Impala en Twenty One Pilots al vastgelegd door de organisatie. The Prodigy zou ook een optreden op het evenemententerrein van Walibi vezorgen. Dit gaat niet door, vanwege het plotselinge overlijden van zanger Keith Flint.

Check hier de bekendmaking van Lowlands zelf:

Camo & Krooked

Camo & Krooked is een Oostenrijks dj-duo. De twee heren mixen verschillende muziekstijlen door elkaar. Drum&Bass, techno, disco, funk niets is te gek. Hun laatste album kwam in 2017 uit en heet Mosaik. In het verleden stonden ze op verschillende festivals zoals Pukkelpop, Lowlands en Liquicity.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen zijn al bekend: onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines gaan een optreden geven op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam