Bodega komt naar Lowlands 2019. Dat maakt de organisatie vandaag bekend. Bodega is de vierde naam die deze week wordt aangekondigd voor het festival in Biddinghuizen.

De afgelopen dagen werden James Blake, The Vaccines en Lil Uzi Vert al aan de line-up toegevoegd. Eerder werd al onder meer de komst van Twenty One Pilots en Tame Impala naar het festival bekendgemaakt.

Bodega

Bodega maakt muziek met invloeden van postpunk, moderne pop, hiphop en rautrock. Het is een bijzondere mix van stijlen. Deze zomer verscheen hun debuutalbum ‘Endless Scroll’. Dat album werd opgenomen op een old school Tascam 388 tapemachine. De band trad op 25 februari nog op in Bitterzoet. Deze zomer staat de groep dus op de planken in Biddinghuizen.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27ste editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De eerste namen zijn al bekend: onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots en The National zullen een optreden geven op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.


Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.