Bodega naar Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Bodega komt naar Lowlands 2019. Dat maakt de organisatie vandaag bekend. Bodega is de vierde naam die deze week wordt aangekondigd voor het festival in Biddinghuizen.

De afgelopen dagen werden James Blake, The Vaccines en Lil Uzi Vert al aan de line-up toegevoegd. Eerder werd al onder meer de komst van Twenty One Pilots en Tame Impala naar het festival bekendgemaakt.

Bodega

Bodega maakt muziek met invloeden van postpunk, moderne pop, hiphop en rautrock. Het is een bijzondere mix van stijlen. Deze zomer verscheen hun debuutalbum ‘Endless Scroll’. Dat album werd opgenomen op een old school Tascam 388 tapemachine. De band trad op 25 februari nog op in Bitterzoet. Deze zomer staat de groep dus op de planken in Biddinghuizen.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27ste editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De eerste namen zijn al bekend: onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots en The National zullen een optreden geven op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.


Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.