Tien nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2019. Onder meer Tourist LeMC, Trixie Whitley en SX zijn deze zomer in het Belgische Lokeren te zien.

Naast de drie bovenstaande namen zijn ook Roméo Elvis en Zwangere Guy te zien op het affiche. De organisatie maakt ook de line-up compleet van de hardrock- en punkrockdag. Die toevoegingen zie je hier:

  • Alestorm
  • Monster Magnet
  • Life Of Agony
  • Brutus
  • Marky Ramone’s Blitzkrieg
10 nieuwe namen!

10 nieuwe namen én bijna weekend, alleen maar goed nieuws! Met Tourist LeMC, Roméo Elvis (enige Vlaamse festivalshow) en Zwangere Guy worden de 3 populairste rappers van Vlaanderen, Wallonië en Brussel verenigd op donderdag 8 augustus. TRIXIE WHITLEY en SX vervoegen de eerder aangekondigde Christine And The Queens en Róisín Murphy voor een all-female line-up op woensdag 7 augustus. En de mainstage line-ups van de hardrock- en punkrockdag zijn compleet met de toevoeging van live-sensatie Alestorm, Monster Magnet, Life Of Agony Famiglia, Brutus en Marky Ramone’s Blitzkrieg.Tickets via: bit.ly/2GGLWbQ

Geplaatst door Lokerse Feesten op Donderdag 14 maart 2019

Deze tien bevestigingen zijn zeker niet de eerste namen voor Lokerse Feesten 2019. Eerder bevestigde de organisatie al onder meer Christine and the QueensScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf.

Tourist LeMc

Johannes Faes, beter bekend als Tourist LeMC. In 2010 kwam zijn eerste album genaamd Antwerps Testament in de rekken te liggen. Daarna volgen nog twee langspelers. Zijn laatste, Wij Begrijpen Elkaar kwam vorig jaar nog uit. In 2015 won hij nog twee MIA’s voor de categorie Nederlandstalig en Doorbraak. Ook in 2018 kreeg hij de nog een MIA, dit keer voor Beste Urban.

Lokerse Feesten 2019

Lokerse Feesten 2016

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar stonden onder meer Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn de publiekstrekkers Christine and the QueensScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Dagtickets gaan vanaf € 39,- over de toonbank. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.