Van Barneveld versus Van Gerwen op Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen spelen een wedstrijd op de Zwarte Cross 2019. Ze nemen het tegen elkaar op tijdens het Open Achterhoeks Kampioenschap Darts.

Op donderdag 18 juli spelen de twee grootste Nederlandse darters een partij tegen elkaar op het terrein van het Achterhoekse festival. De wedstrijd vindt plaats in de Megatent, waar plek is voor zo’n 13.000 mensen.

De wedstrijd staat onder leiding van professionele scheidsrechter Russ Bray, die bekend staat om zijn schorre stem. De winnaar wordt door Tante Rikie zelf gekroond tot de eerste Achterhoeks Kampioen Darts.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018_poort
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Onder meer ScooterKraantje PappieThe Mavericks en The Black Eyed Peas staan dit jaar op het affiche. Naast muziek en theater staat het festival natuurlijk bekend om zijn iconische motorcrosses.

Nog geen ticket voor Zwarte Cross 2019? Dan heb je pech. Kaartjes voor het festival niet meer te verkrijgen: het evenement was al op de eerste verkoopdag uitverkocht.

Benieuwd hoe een weekendje op het festival wordt ervaren? Check dan ons festivalrapport en de hoogtepunten van afgelopen editie.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen