Advertisement

Zelfbevestiging: Bear’s Den naar Lowlands 2019

Bear's Den
Foto: Bart Heemskerk

Bear’s Den heeft zichzelf vanochtend bevestigd bij de ochtendshow van Sander Hoogendoorn op 3FM. De band speelt op het festival dat traditiegetrouw in Biddinghuizen plaatsvindt.

Het is vandaag iets vroeger dan je gewend bent, maar er is een nieuwe naam voor Lowlands 2019. Bear’s Den verklapte zijn komst naar het festival bij 3FM dj Sander Hoogendoorn. Eerder werden artiesten als The Vaccines, James Blake en Donnie bekendgemaakt.

In een eerder stadium werden ook Tame Impala, The Prodigy en Twenty One Pilots onthuld voor het festival in Biddinghuizen. Het optreden van The Prodigy is echter afgezegd na het plotselinge overlijden van zanger Keith Flint.

De zelfbevestiging van Bear’s Den bij 3FM vind je hier.

Update: om 10.30 uur bevestigde Lowlands de komst van Bear’s Den via het onderstaande Facebookbericht:

Bear’s Den

bears den

Bear’s Den is een bebaard trio uit het Verenigd Koninkrijk. De groep maakt folkmuziek in de stijl van Mumford and Sons en Of Monsters And Men. In de zomer van 2014 werd hun nummer ‘Elysium’ regelmatig op de radio gedraaid. Even later scoorde de Britse band een hitje met het nummer ‘Above The Clouds Of Pompeii’, wat de start van een mooie carrière bleek te zijn. Inmiddels hebben de mannen twee albums op zak en gaan ze in 2019 opnieuw een aantal festivals af, waaronder Lowlands.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.