Lowlands presenteert ook dit weekend om 11 uur nieuwe acts. Sango en Out Of Control Army zijn de nieuwste toevoegingen aan de line-up voor Biddinghuizen.

Eerder deze week maakte het festival onder meer de komst van girl in red en Tirzah bekend. Dit weekend is het de beurt aan Sango en Out Of Control Army.

De line-up van Lowlands wordt langzaam maar zeker compleet. Bij de eerste bekendmaking kondigde de organisatie onder meer Tame Impala en Twenty One Pilots aan.

Check hieronder de Facebookaankondiging van Out Of Control Army:

Out Of Control Army

Out Of Control Army is een Mexicaanse skaband. De feestgangers hebben in het verleden zalen door Zuid-Amerika en de Verenigde Staten plat gespeeld en dit jaar maken ze voor het eerst de oversteek naar Europa. Deze Europese Tour houdt onder meer halt op Lowlands.

Lowlands 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.


Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.