Lowlands 2019 kondigt Sango en Out Of Control Army aan

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Lowlands presenteert ook dit weekend om 11 uur nieuwe acts. Sango en Out Of Control Army zijn de nieuwste toevoegingen aan de line-up voor Biddinghuizen.

Eerder deze week maakte het festival onder meer de komst van girl in red en Tirzah bekend. Dit weekend is het de beurt aan Sango en Out Of Control Army.

De line-up van Lowlands wordt langzaam maar zeker compleet. Bij de eerste bekendmaking kondigde de organisatie onder meer Tame Impala en Twenty One Pilots aan.

Check hieronder de Facebookaankondiging van Out Of Control Army:

Out Of Control Army

Out Of Control Army is een Mexicaanse skaband. De feestgangers hebben in het verleden zalen door Zuid-Amerika en de Verenigde Staten plat gespeeld en dit jaar maken ze voor het eerst de oversteek naar Europa. Deze Europese Tour houdt onder meer halt op Lowlands.

Lowlands 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.


Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Wat zegt de community? 💬

Over de auteur ✍️

Joëlle van Wissen

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Staat vooraan bij Oscar and the Wolf en Dua Lipa. Struint samen met Irene alle goede slettendisco's af. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

Meer van Joëlle