De organisatie van Sziget 2019 heeft het dans- en theaterprogramma bekend gemaakt. Onder meer Bongnjoule en MallakhambIndia geven het beste van zichzelf op de Outdoor Stage.

Tussen de muziek door kun je je ook ontspannen om naar verschillende dans- en theateracts te kijken. Deze acts zijn nu ook bekend. Naast de twee bovenstaande artiesten zijn nog heel wat andere entertainers bekend gemaakt. Bekijk hieronder al de nieuwe toevoegingen:

 • Bongnjoule
 • Cas Public & Kopergietery
 • Circus Abyssinia
 • Ella Rotschild
 • GN|MC Guy Nader | Maria Campos
 • Good morning dance
 • Gravity and Other Myths
 • Juck
 • La Licuadora
 • Les Commandos Percu
 • MallakhambIndia
 • Marco Layera
 • Sleeping Beauty Project
 • Sol Picó
 • Astronaughty
 • Briefs
 • Cirque Alfonse
 • Cirque Inextremiste
 • Clement Dazin
 • Co. Un Yamada
 • Elephants Laugh
 • Elias Aguirre & Chey Jurado
 • Flip Fabrique
 • Galmae
 • Hiroaki Umeda
 • Hurycan
 • Joan Catalá
 • ​Lucy Suggate
 • ​Modern Table
 • Mumusic Circus
 • Orang Orang Drum Theatre
 • Sisus
 • Soharóza
 • Transzvariété
 • Le Grand Jete
Theatre & Dance Tent presented by ELLE

Het programma van de Theatre & Dance Tent (presented by ELLE) staat nu ook online! 🎭✨

Geplaatst door Sziget Festival Vlaanderen op Donderdag 18 april 2019

Sziget 2019

Sziget 2018
Foto: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Dit jaar staan onder meer Ed SheeranFoo Fighters, Florence + The Machine en Post Malone op de podia.

Ter voorbereiding op de editie van dit jaar hebben we voor jou de zeven meest verrassende acts die je moet zien op een rij gezet. In andere artikelen vertellen we je over de 25 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van het festival en wat je kunt verwachten van headliner Twenty One Pilots

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging in Hongarije? Lees dan ons festivalrapport. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Helaas zijn de dagtickets voor Ed Sheeran al uitverkocht.

Luister ook naar onze Spotify-playlist van het festival:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.