Dit is ‘m dan: het vernieuwde terrein van Best Kept Secret

1790
BKS 2019 terrein
Photo: Festileaks

In de loop van de jaren is het Best Kept Secret terrein flink veranderd, en dat is dit jaar zeker niet anders. Meerdere stages hebben een opknapbeurt gekregen en in de vorm van Kornuit Beach is een nieuwe feestplek toegevoegd die tot 5 uur doorgaat. Dit zijn alle veranderingen van het BKS-terrein op een rijtje.

TWO

BKS 2019 terrein
Photo: Festileaks

Stage TWO is flink aangepakt. De oude witte tent is vervangen door een gloednieuwe blauwe tent, met open ingang! Op deze manier kan je er vanaf het pad dat erheen loopt het volledige podium al zien. Deze open tent zorgt ook nog eens voor dat er meer ruimte is in de tent, ideaal om de geprogrammeerde bands te zien shinen.

THREE

BKS 2019 terrein
Photo: Jos Willemsen / Festileaks

Ook andere stages kregen een update, THREE komt daar misschien wel het beste vanaf. Voorheen vond je hier een overdekte hangar-tent, nu is ‘ie volledig openlucht! Ook is hij iets meer naar het water geschoven om optimaal te kunnen genieten van de zomerse vibes (die zon gaat nog doorkomen)! Dit podium zal vooral in het teken komen te staan van elektronische acts, dus trek die dansschoenen maar vast aan!

FIVE

De FIVE heeft de fakkel overgenomen van de THREE en vangt de artiesten op die hier normaal zouden staan. En een volwaardige vervanger is het zeker! Mooie nieuwe kunst aan de muren, nieuwe barren en natuurlijk een prachtig podium voor artiesten zoals Shame en Priests.

SEVEN

BKS 2019 terrein
Photo: Festileaks

Best Kept Secret had al ONE, TWO, THREE, FOUR, FIVE en SIX, maar nu is de logische opvolger toch echt daar: SEVEN! Het festival gaf dit podium al de onofficiële slogan: ”waar het allemaal nog nét een tandje experimenteler mag”. Op SEVEN is dan ook veel diversiteit te vinden. Elke keer dat je er een kijkje gaat nemen dit weekend, zal je weer iets compleets anders horen. Genoeg reden om even langs te gaan bij dit ‘drijvende’ podium dus!

Kornuit Beach

BKS 2019 terrein
Photo: Festileaks

Een andere welkome toevoeging aan het terrein is Kornuit Beach. Dit was al een populair stukje terrein waar je mooi over het meer kon uitkijken naar het festival. Dat ontging Best Kept Secret ook niet, dus vanaf nu heeft het beestje een naam. Met als beste nieuws: een bar die tot 5 uur ‘s nachts doorgaat!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

En nog veel meer!

Naast al deze grotere veranderingen, zijn er ook genoeg kleinere veranderingen! Een speciaalbierbar, mooie nieuwe gangetjes om in te verdwalen en natuurlijk veel nieuwe en vernieuwde chill-spots. Genoeg om te ontdekken dus op dit nieuwe Best Kept Secret terrein!

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”best-kept-secret”]

Best Kept Secret 2019

BKS 2019
Photo: Best Kept Secret Festival press

Best Kept Secret vindt dit weekend plaats. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar. Er is weer een hoop aan het terrein aangepast, BKS is klaar voor alle bezoekers! Benieuwd naar de plattegrond, check dan de website.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de aankomende editie.

Student Media & Creative Industries aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Liefhebber van vinyl, gitaren, festivals en alles wat met muziek te maken heeft. Deuntjes van Radiohead, Arcade Fire, The Strokes, Daft Punk en The National doen het altijd goed bij mij.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.