Graspop 2019 combitickets uitverkocht

901
Graspop
Foto: Jens de Haes

Wie nog een combiticket voor Graspop 2019 had willen scoren moet nu de hoop vestigen op de wachtlijst. Alle weekendtickets zijn namelijk volledig uitverkocht.

De combitickets voor het Belgische metalfestival zijn uitverkocht. De organisatie was in een eerder stadium al volledig door zijn zaterdagtickets heen. Graspop biedt wel de mogelijkheid aan om je in te schrijven voor een wachtlijst. Mochten er nieuwe tickets in de verkoop komen, krijg je hier meteen een melding van.

Voor de liefhebbers zijn er wel nog dagtickets beschikbaar voor de vrijdag en zondag. Op deze dagen spelen onder andere Within Temptation, Slayer, Sabaton en Kiss. Wil je weten wie er nog meer aantreden in Dessel? Check dan het blokkenschema.

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 tot en met 23 juni. De hele line-up van het festival is inmiddels bekend en deze wordt aangevoerd door Within Temptation, Slipknot en Kiss. Bekijk voor het volledige affiche het blokkenschema.

De kaartverkoop verloopt voorspoedig: de zaterdagtickets en de passe-partouts zijn uitverkocht. Er zijn nog wel dagkaarten te verkrijgen voor de vrijdag en zondag voor de prijs van € 99,-. Voor de kaartverkoop en voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Het Belgische festival weet iedereen een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.